Onze praktijk

Arnoud Jak is in 1993 afgestudeerd aan het Academisch Tandheelkundig Centrum Amsterdam (ACTA). Eerst is hij als algemeen practicus werkzaam geweest in diverse praktijken in Nederland.

In 2000 heeft hij de praktijk overgenomen van de tandartsen Ed en Everdien Kool op de Bremlaan in Heerhugowaard. Al snel daarna besloot hij zich verder te specialiseren. Na enkele jaren wikken en wegen heeft hij in 2006 zelf deze mooie praktijk “ontworpen”, waar we medio 2007 in gestart zijn en waar we alle facetten van de tandheelkunde kunnen aanbieden.

Arnoud heeft zich met name toegelegd op cosmetische correcties van tanden en kiezen. Op dit vlak heeft hij diverse aanvullende opleidingen gevolgd zowel in binnen- en buitenland evenals op het gebied van orthodontie, implantologie en Cerec.

Hij is lid van de NMT, NVVRT en NVVE.

Arnoud werkt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

 

Diane de Jong is in 2015 afgestudeerd aan het  Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).
Diane werkt op dinsdag en donderdag in de praktijk.
Daarnaast werkt ze nog 2 dagen elders in een tandartspraktijk.
Begin dit jaar is Diane er een paar maanden tussenuit geweest in verband met haar zwangerschapsverlof. Na de geboorte van haar dochter is Diane in mei ons team weer komen versterken!

Voor alle algemene tandheelkunde kan Diane u van dienst zijn.
In September gaat ze met een specialisatie in de endodontie beginnen.

 

 

 

 

Sinds 1 april 2016 is tandarts Melania H. Blanco ons team komen versterken! Melania is in 2011 aan de universiteit van Barcelona afgestudeerd als tandarts.

Sinds 2014 werkt zij in Nederland en heeft zich nu aan de kop van Noord-Holland verbonden. Afgelopen jaar heeft zij naast de werkzaamheden in onze praktijk en  in een andere praktijk in Noord Holland een master opleiding in de implantologie aan de ACTA in Amsterdam gevolgd.

Melania werkt op maandag  in onze praktijk en zal eind september haar werkzaamheden beëindigen in onze praktijk.

 

 

 

Hier boven een voorbeeld van een cosmetische correctie:

  • Links de situatie zoals hij was.
  • Rechts de situatie na één uur; direct na correctie. De tanden zijn verbreed met composiet en de storende witte vlekken gemaskeerd.

Hieronder een afgesleten onderfront met te kleine ondertanden.
Ook hier zijn de tanden verbreed en de snijrand hersteld (opname ook direct na correctie).