Huisregels

Tandartspraktijk Heerhugowaard

Tandartspraktijk Heerhugowaard is uw tandarts in Heerhugowaard voor uitstekende mondzorg. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal.

Huisregels

Algemeen

Welkom bij TP Heerhugowaard. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze willen wij u vragen om de huisregels van de praktijk goed door te lezen.

Intake

Bij uw eerste afspraak neemt u een geldig legitimatie bewijs en verzekeringspas mee, wij verzoeken u ook om een anamnese in te vullen en bij gebruik van medicatie zijn wij wettelijk verplicht een actueel overzicht van uw medicijnen te hebben (op te vragen bij uw apotheek).

Nakomen van afspraken

Wij verwachten van u dat u uw afspraken nakomt, mocht u toch verhinderd zijn verzoeken wij u telefonisch dit 48 uur van tevoren door te geven. Doet u dit niet, dan zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Wij hanteren de volgende tarieven:
* 1ste keer niet nakomen van een controle € 0,-
* 2de keer niet nakomen van een controle € 20,-
* 1ste en 2de keer niet nakomen van een behandeling € 65,- per 30 minuten
* 3de en 4de keer niet nakomen van een behandeling € 75,- per 30 minuten
Wij sturen een mail om u te herinneren aan uw afspraak, dit is een service, u bent zelf verantwoordelijk voor uw afspraak.

Roken, huisdieren en telefoon

Uiteraard is roken verboden in onze praktijk. Het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan met uitzondering voor hulphonden, deze zijn indien nodig uiteraard wel toegestaan.
Wij verzoeken u niet te telefoneren in de praktijk en uw telefoon op stil te zetten, ook in de wachtkamer om ergernis te voorkomen.

Kinderen

Neem gerust tijdens een controle uw kind(eren) mee dan kunnen ze alvast aan ons wennen. Vanaf 2 jaar gaan de kinderen zelf in de stoel voor de gebit controle. Bij behandelingen adviseren wij om uw kind(eren) niet mee te nemen. Ze zouden hierdoor angstig kunnen worden en wij kunnen ons beter op u concentreren.

Aansprakelijk

TP Heerhugowaard is niet aansprakelijk voor schade, diefstal en/of verlies van uw eigendommen, laat deze dan ook niet onbewaakt achter.

Agressie

Zowel verbaal als non-verbaal agressief gedrag wordt niet getolereerd in onze praktijk en heeft onmiddellijke uitschrijving tot gevolg.

Suggesties

Wij zijn altijd erg blij met ideeën, op- en/of aanmerkingen, suggesties etc. Deze kunt u altijd bij ons kwijt aan de receptie.